Kategorier

Nye Produkter[mere]

Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer hot salg,mammut discount code,høj kvalitet

DKK1,805.09  DKK902.55Spar: 50% off
  • Model: 135926408
  • 5000 Antal på lager
  • Mammut Kompakt MTI Winter Syntetisk Soveposer,mammut discount code,Køb de billige
  • Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,køb mammut sko online,værdig
  • Mammut Little MTI Syntetisk Soveposer København Gratis retur,køb mammut stødtand,gunstig kommentar
  • Mammut Kompakt Spring 195 Syntetisk Soveposer,mammut online shop schweiz,julen salg
  • Mammut Lahar EMT Spring 195 Syntetisk Soveposer,mammut butikk oslo,med billig pris
Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer hot salg,mammut discount code,høj kvalitet_checkout

Description

mammut shop münchen Soveposer syntetisk ,Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer hot salg mammut store frankfurt,udsalg København

Den multi prisbelønnede legende: Ultralet, extremey komprimerbar og enestående vægt / isolering forhold. Bedste i klassen i form af pakkestørrelsen.
Ideel til:
Backpacking
Bjergvandring
Egnet til:
Rejse
Nærme sig
Funktioner:
Maksimumtemperatur (ifølge EN 13537): 23 ° C
Lavere komforttemperatur limit mænd (i henhold til EN 13537): 4 ° C
Lavere komforttemperatur limit kvinder (i henhold til EN 13537): 2 ° C
Ekstrem temperatur (i henhold til EN 13537): 21 ° C
US temperatur: 23 ° F
Temperatur i henhold til US Norm i ° C: 5 ° C
Samlet vægt uden ting taske: 1400 g
Fyld vægt: 750 g
Lynlås side: Right
Lynlås: 160 cm
Packing dimensioner: 22 x 45 cm
Stuff taske størrelse: M
Pakning volumen: 6,5 l
Inde bredde i mund-området (i henhold til EN 13537): 51 cm
Maksimal indvendig bredde (i henhold til EN 13537): 79 cm
Sovepose linje: 3 Sæson
Ergonomisk Foot øger komforten og isolering
Fremragende vægt / isolering forhold
Silkeglat stof
Den høje ydeevne Ajungilak MTI Pro fyld kombinerer lav vægt, optimal kompressibilitet og maksimal varmeisolering
Vigtigste Stof:
Kompakt 3 Sæson
50D Nylon (bluesign godkendt)
Sammensætning:
Ydre materiale: Polyamid 100%
For:
Kompakt 3 Sæson
50D Nylon (bluesign godkendt)
Sammensætning:
Ydre materiale: Polyamid 100%
Fyldning:
Ajungilak MTI Pro
Sammensætning:
Ydre materiale: Polyester 100%
Pleje Instruktioner:
Dont forlade taske i kompression sæk i lange perioder. Opbevar det løst eller lægge poser i den medfølgende butikken taske og syntetiske poser med løsne kompressionsremme.
Lufte posen efter brug. Husk det menneskelige legeme afgiver omkring 1/3 af en liter sved hver night.A sovepose liner og / eller en ydre pose forlænger levetiden af ??posen, samt øge varmen virkning.
Må ikke rulle din taske. Startende med fodenden, proppe posen ind i ting sæk, sørge for at distribuere hovedparten jævnt. Drej posen, som du ting og knæle på det, hvis NØDVENDIGT. Dette vil forlænge levetiden og ydeevnen af ??fyldet.
Vask din taske, hvis virkelig nødvendigt. Fx hvis det er meget beskidt, stinker eller Loft er shrinking.Ajungilak soveposer er er mølsikret og ikke allergifremkaldende.
Sådan vasker en ned eller syntetisk fiber sovepose:
Indstil vandtemperaturen i henhold til pleje instruktioner
Vask i en vaskemaskine (bemærk ovenstående oplysninger!) På dobbelt skylning eller i hånden i badekarret. At hånd vaske, indtil karret med vand og tilføje specielle vaskemiddel. Nedsænk soveposen i sæbeskum med lynlåsen lukket, lad det trække i ca. 1 time og derefter skylles grundigt flere gange. Tryk vandet ud forsigtigt (under ingen omstændigheder vride soveposen ud), og løft den forsigtigt ud af karbad.
Hvordan til at tørre en ned sover bagL:
Spred sovepose til tørre ved stuetemperatur på et stort håndvask. De ned klumper, der ikke hænger sammen i kamrene skal trykkes ud hver 30 minutter. Efter 4 timer løsne op klumper ved at trykke på soveposen med hånden. Efter to dage ryste soveposen ud, og det vil være næsten tør. Du kan nu gennemføre tørringen i et stort tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet). Hold øje med hot spots i tørretumbleren, da disse kan brænde det ydre stof! Hvis du bruger en tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet), skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° C. Luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
Hvordan til at tørre en syntetisk fiber sovepose:
Hvis du bruger en tørretumbler, skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° C. Hold øje med hot spots i tørretumbleren, da disse kan brænde det ydre stof! Luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
Tørretid uden en tørretumbler: ca.. 24 timer.
Ned tab:
At tilbyde en behagelig temperatur, skal soveposer være luft gennemtrængelig. Dette har imidlertid til følge, at de fineste tråde af dun kan arbejde sig gennem stoffet. Det er vigtigt at forstå, at ned tab betyder ikke, at stoffet er beskadiget eller ringere. Den bedste løsning er at trække omstrejfende ned tilbage i fyldet bagfra. Det lille hul, hvor fibrene har adskilt vil normalt reparere sig selv ved naturlig repositionering af fibrene som soveposen anvendes. Denne proces kan fremskyndes ved forsigtigt at gnide eller massere stoffet i området omkring hullet.
Træk ikke ned fra soveposen! Inde i soveposen de ned klynger blandes sammen og undertiden koblet sammen. Hvis du trækker en ned klynge, vil en anden følge. Dette vil unødigt øger hullet mellem fibers.There er ingen åndbar ned soveposer, der absolut ingen ned tab. Tabet af et par strenge af ned ligger i arten af ??teknologien og betyder ikke, at produktet er defekt. At miste et par ned tråde vil ikke reducere isoleringen af ??soveposen. Vores samarbejde med verdens førende stof leverandører, som leverer garanteret ultra tætte vævning ned kvalitet, betyder, at vi er i stand til at garantere absolut toppræstation

Er du helt vild med udendørs? Få din Mammut Kompakt Mti 3 Season og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Mammut. Glem ikke vores store udvalg i Soveposer, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Syntetisk varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Beskrivelse

Vægt: Fra 1 til 2 kg Komfort-temperaturgrænse: Fra 5 til -5 °c
Mammut - Soveposer - Syntetisk,Vægt: Fra 1 til 2 kg ,Komfort-temperaturgrænse: Fra 5 til -5 °c

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.