Kategorier

Nye Produkter[mere]

Mammut Kompakt Mti 3 Season Woman Syntetisk Rosa Soveposer,mammut store kathmandu,julen salg

DKK1,624.43  DKK812.21Spar: 50% off
  • Model: 135964453
  • 5000 Antal på lager
  • Mammut Tyin Mti 3 Season Syntetisk Brun Soveposer,mammut shopping mall budapest,oprindelige design
  • Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Mammut Sportssko,fremragende kvalitet
  • Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,køb mammut sko online,værdig
  • Mammut Nordic Oti 3 Season Syntetisk Blå Soveposer,Mammut wholesale,smuk
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer høj rabat,Mammut i danmark,gode tilbud
Mammut Kompakt Mti 3 Season Woman Syntetisk Rosa Soveposer,mammut store kathmandu,julen salg_checkout

Description

mammut sale jacket Soveposer syntetisk ,Mammut Kompakt Mti 3 Season Woman Syntetisk Rosa Soveposer mammut boots on sale,med rabat

Den multi prisbelønnede legende: Ultralet, ekstremt komprimerbar og med en fremragende vægt / isolering forhold. Nu fås også i en kvinders version.
Funktioner:
Kvindernes model har en større hætte, er skræddersyet til deres behov og har en fleece i foden del
Den højtydende Ajungilak® MTI ™ Pro fyldning kombinerer lav vægt, optimal kompressibilitet og maksimal varmeisolering
Fremragende vægt / isolering mellem
Silkeglat stoffer
Ergonomisk Foot øger komforten og isolering
Ideel til:
Mountain Vandring
backpacking
Egnet til:
Rejse
Nærme sig
Specifikationer:
Main Stof:
50D Nylon (bluesign® godkendt)
Ydre materiale: Polyamid 100%
For:
Kompakt MTI 3 Sæson
50D Nylon (bluesign® godkendt)
Ydre materiale: Polyamid 100%
Fyldning:
Ajungilak® MTI ™ Pro
Ydre materiale: Polyester 100%
Pleje Instruktioner:
Dont forlade posen i kompression sæk i lange perioder. Opbevar det løst eller lægge poser i den medfølgende butikken taske og syntetiske poser med løsne kompressionsremme.
Lufte posen efter brug. Husk det menneskelige legeme afgiver omkring 1/3 af en liter sved hver night.A sovepose liner og / eller en ydre pose forlænger levetiden af ??posen, samt øge varmen virkning.
Rul ikke din taske. Startende med fodenden, kram posen ind i ting sæk, sørge for at distribuere hovedparten jævnt. Drej sæk som du stuff og knæle på det, hvis ekspertmøder. Dette vil forlænge levetiden og ydeevne af fyldet.
Vask din taske, hvis virkelig nødvendigt. Fx hvis det er meget beskidt, stinker eller Loft er shrinking.Ajungilak soveposer er er mølsikret og ikke allergifremkaldende.
Sådan vasker en ned eller syntetisk fiber sovepose Indstil vandtemperaturen i henhold til de instruktioner:
Vask i en vaskemaskine (bemærk ovenstående oplysninger!) På dobbelt skyl eller i hånden i badekarret. At håndvask, indtil karret med vand og tilsæt særlige vaskemiddel. Sænk soveposen i sæbeskum med lynlåsen lukket, lad det trække i ca. 1 time og derefter skylles grundigt flere gange. Tryk vandet forsigtigt ud (under ingen omstændigheder vride soveposen ud) og forsigtigt løfte den ud af karret.
Hvordan til at tørre en ned sovepose:
Spred soveposen ud til at tørre ved stuetemperatur på en stor håndvask. De ned klumper, der ikke hænger sammen i kamrene skal trykkes ud hver 30 minutter. Efter 4 timer løsne op klumper ved at trykke soveposen med hånden. Efter to dage ryste soveposen ud, og det vil være næsten tør. Du kan nu fuldføre tørringsprocessen i en stor tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet). Hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! Hvis du bruger en tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet), skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° C. Luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
Sådan at tørre en syntetisk fiber sovepose:
Hvis du bruger en tørretumbler, skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° C. Hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! Luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
Tørretid uden en tørretumbler: ca.. 24 timer.
Ned tab:
At tilbyde en behagelig temperatur, skal soveposer være luft gennemtrængelig. Dette har imidlertid den konsekvens, at de fineste tråde af ned kan arbejde sig gennem stoffet. Det er vigtigt at forstå, at ned tab betyder ikke, at stoffet er beskadiget eller ringere. Den bedste løsning er at trække omstrejfende ned tilbage i fyldet bagfra. Det lille hul, hvor fibrene har adskilt vil normalt reparere sig selv ved naturlig repositionering af fibrene som anvendes soveposen. Denne proces kan fremskyndes ved forsigtigt at gnide eller massere stoffet i området omkring hullet.
Træk ikke ned fra soveposen! Inde i soveposen de ned klynger blandes sammen og undertiden koblet sammen. Hvis du trækker en ned klynge, vil en anden følge. Dette vil unødigt øger hullet mellem fibers.There er ingen åndbar ned soveposer, der absolut ingen tab. Tabet af et par strenge af ned ligger i arten af ??teknologien og betyder ikke, at produktet er defekt. At miste et par ned tråde vil ikke reducere isoleringen af ??soveposen. Vores samarbejde med verdens førende stof leverandører, der leverer garanteret ultra tætte vævning ned kvalitet, betyder, at vi er i stand til at garantere absolut toppræstation.

Mammut Kompakt Mti 3 Season Woman, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos Mammut godt produkt finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Mammut giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Soveposer, til den bedste pris.

Beskrivelse

Vægt: Fra 1 til 2 kg Komfort-temperaturgrænse: Fra 5 til -5 °c Farve: Rosa
Mammut - Soveposer - Syntetisk,Vægt: Fra 1 til 2 kg ,Komfort-temperaturgrænse: Fra 5 til -5 °c ,Farve: Rosa

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.