Kategorier

Nye Produkter[mere]

Mammut Sloper Low Sandaler Sort Herresko billig København butik,mammut outlet store memmingen,salg online her

DKK427.37  DKK213.68Spar: 50% off
  • Model: 135963281
  • 5000 Antal på lager
  • Mammut Sloper Low Sandaler Herresko billig udsalg online,billig mammut jackets,København Gratis retur
  • Mammut Sloper Low Sandaler Sort Herresko billig København butik,mammut outlet store memmingen,salg online her
  • Mammut Sloper Low Sandaler Grøn Gul Herresko,mammut online shop outlet,godt tilbud
  • Mammut Sloper Low Sandaler Grå Herresko billig Danmark butik,mammut outlet danmark,klassikere

Vælg venligst:Antal

Mammut Sloper Low Sandaler Sort Herresko billig København butik,mammut outlet store memmingen,salg online her_checkout

Description

mammut pants on sale Herresko sandaler ,Mammut Sloper Low Sandaler Sort Herresko billig København butik mammut sale switzerland,hurtig og gratis forsendelse

Den Sloper Flip er en super Sammenfoldelig sandal, der er en behagelig ledsager til rejser, hverdagsliv, og som en afslappet sko efter intense bouldering og sport klatring begivenheder. Den stående overflade er udstyret med blødt velour læder at skabe en behagelig fod klima med reduceret svedtendens. Den vrist bånd, som er lavet af lærred på ydersiden og 3D tekstil på indersiden, er hurtigtørrende og godt ventileret. En midt cut, indre langsgående svangstøtte reducerer træthed og holder sandal korrekt på foden. Den gripex Logo eneste greb godt og efterlader Mammut fodspor.
Funktioner:
Ideel til:
Rejse
Basecamp
Bouldering / Urban Climbing
Sportsclimbing
Specifikationer:
Vægt: 300 g
Inner Lining
Velour læder eller ruskind, opnås ved en intern opdeling af huden / hud. Takket være sin ru overfladestruktur er det stærkt slid resistente og åndbar. Afhængig af den ønskede finish kan Velours læder vokses, børstet eller venstre ubehandlet.
gripex Logo sål:
Trimmet ned sål for at sikre en let vægt for forskellige applikationer på let terræn Medium hård gummi blanding med godt greb og anti slid egenskaber Perfekt til rejser, hverdagsbrug og som en anden sko til bjergbestigere
Teknologi:
Velour læder:
Holdbar opencell split leatherGood åndbarhed
Dual Density:
To absorption materialer til tilpasset støtte og absorption
Poro Wedge:
Letvægts komprimeret Phylon kile (EVA = ethylenvinylacetat) med meget gode dæmpningsegenskaber
FeetMap:
Lining og polstring systemTakes højde for de forskellige områder af footless sved, udsættelse for kulde, tryk
Pleje Instruktioner:
Sko skal beskyttes mod vand, våde forhold og snavs. Da våde forhold og snavs påvirker læder naturlige egenskaber, såsom temperatur kontrol og komfort, sko pleje er et meget vigtigt område.
Rensning:
Brug en børste til at fjerne snavs, eller børste skoen under rindende vand for at fjerne vedvarende tilsmudsning
Læder rengøringsmidler er ikke anbefales, da sæbe skader fugtisolering behandling
Efter rengøring skoene, gnide i de relevante voks eller silikone baseret plejeprodukter eller polere dem med en blød børste
Tør læder har behov for næringsstoffer i form af voks (ingen fedt eller olie). Påfør et meget tyndt lag og derefter arbejde i læder
Anvendelsen af ??voks gør nubuk eller velour læder synes mørkere og blødere. Flydende plejeprodukter bevare læder oprindelige udseende i længere tid, men giver færre næringsstoffer
Den bedste måde at rengøre foring (tekstil, GORE TEX® og læder) bruger masser af koldt vand og en svamp. Foret bevarer store mængder salt fra sved. På lang sigt, kan disse have en skadelig virkning på tekstiler og læder foring materialer.
imprægnering:
En fugtisolering behandling bør anvendes regelmæssigt for at fodtøj. Vi anbefaler sprays uden fluorcarbone, den omgivende siger tak!
Imprægnerende behandlinger virker bedst, når den anvendes umiddelbart efter rengøring, når skoen er helt tør. For at sikre maksimal ydelse, anbefales vi ansøge en vandtæt behandling dagen før en tour.
Imprægnering er vigtigt at holde dine fødder tørre. Læder eller tekstil mættet med snavs og vand er ikke længere i stand til at trække vejret, hvilket resulterer i øget sved.
For at opnå optimal resistens over for vand og snavs, bør anvendes imprægnering behandling for at rengøre og tørre læder. Rengør skoene først.
Den imprægnering behandling kan anvendes, så snart læderet er helt tør.
Spray skoene grundigt i et godt ventileret rum eller i det fri, ved hjælp af langsomme og endda bevægelser, fra en afstand på omkring 20 cm.
Vent skoene er helt tørre før du tager dem. 100 procent beskyttelse vil blive opnået efter omkring 24 timer.
Omsorg:
Hvis læderet ikke er plejet regelmæssigt, bliver det hårdt og sprødt, og dens udseende lider. SKOPLEJEMIDLER er vigtigt at forhindre dette. Dette gør læderet smidige, fleksible og holder det ser godt ud. Regelmæssig pleje forhindrer også fremkomsten af ??små revner.
Fjern snørebånd og indlægssåler.
Fjern forsigtigt snavs fra sko bruge en pensel. For vedvarende tilsmudsning, kan du også børste skoene under rindende vand. Brug ikke rengøringsmidler. Sæbe skader læder.
Stuff rengøres lædersko med avisen, og ændre avisen jævnligt. Det hjælper dem til at tørre hurtigere. (NB GORE TEX foret sko tørre bedre uden nogen avis inde i dem)
Vent til læder er helt tørt, før behandle dem.
Frisk op:
Vores fødder kan indkapslet i vores sko i op til 16 timer under lange vandreture, cykelture eller en lang arbejdsdag. Sweat ophobes i strømper og sko. Den beroligende varme denne lukkede fugtige omgivelser skaber den ideelle grobund for bakterier. Regelmæssig anvendelse af luftfriskende produkter hjælper med at holde indersiden af ??dine sko frisk og ren.
Opbevaring:
Hvis opbevares korrekt, en sko bevarer sin form og funktion i en længere periode. Opbevar aldrig sko, når de er våde eller snavsede. Dette gør læderet skør.
Efter iført, gemme sko med tunger fuldt åbne og indlægssåler fjernet i et skyggefuldt, tørt og godt ventileret område
Sko træer skal altid placeres i tørre sko før opbevaring
Opbevar aldrig sko, når de er våde, eller i dårligt ventilerede steder, såsom i en bil, en plastikpose eller en kælder
Tør ikke i nærheden af ??en varmekilde (ild, varmt komfur, etc.)
Sko med læder foringer kan være proppet med avis. Sko med en GORE TEX foring tørre hurtigere uden nogen avis inde

Er du helt vild med udendørs? Få din Mammut Sloper Low og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Mammut. Glem ikke vores store udvalg i Herresko, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Sandaler varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Beskrivelse

Farve: Sort
Mammut - Herresko - Sandaler,Farve: Sort

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.